Chrysler Voyager: aansluiting CV

Bouwjaar: 1996

Weet iemand welke aansluiting ik moet hebben van de CV? Ik heb hier een univerzeel kastje liggen voor de cv op afstand te bedienen ,deze zit niet standaard in de auto .Hij heeft alleen de orginele cv erin zitten zonder afstandsbediening .

driver3

Geplaatst door driver3 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JdeP (5), 12 jaar geleden

Hier misschien?? http://spy-europe-forum.com/

driver3 (0), 12 jaar geleden

Nou ik heb al het een en ander uit gezocht en ik moet dus een een draads aan sluiting maken met weerstanden er tussen .er is een draad in de 40 polige stekker Wit/groen dat is dus de stuur draad en moet voor open een 1500 Ohm weerstand er tuseen hebben .Maar voor dicht krijg ik hem met een 249 Ohm weerstand dus niet dicht :S .dus ik moet nog even gaan uit zoeken welke juiste weerstand ik nodig heb .

Is trouwens geen Spy unit maar komt bijna op het zelfde neer volgens zij is het ook allemaal het zelfde alleen andere kleur kabels gebruikt in deze :)

rolleman (0), 11 jaar geleden

[quote=driver3]Nou ik heb al het een en ander uit gezocht en ik moet dus een een draads aan sluiting maken met weerstanden er tussen .er is een draad in de 40 polige stekker Wit/groen dat is dus de stuur draad en moet voor open een 1500 Ohm weerstand er tuseen hebben .Maar voor dicht krijg ik hem met een 249 Ohm weerstand dus niet dicht :S .dus ik moet nog even gaan uit zoeken welke juiste weerstand ik nodig heb .

Is trouwens geen Spy unit maar komt bijna op het zelfde neer volgens zij is het ook allemaal het zelfde alleen andere kleur kabels gebruikt in deze :)[/quote]
is hier al een oplossing voor gevonden ?
Zo ja zou je het kunnen delen met mij ?
door middel van fotos of tekst uitleg

mvg
piet

rolleman (0), 11 jaar geleden

oeps 2006 sorry lette niet op mijn excusses

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.