Chrysler 300m: Accu loopt leeg

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.5i

Hallo,

Ik heb een 300M met 200.000 km op de teller. Ik heb de laatste tijd tot 2 keer toe met een lege accu gestaan. Ik vermoed dat er ergens een lekstroom optreedt. Het heeft naar mijn idee te maken met interieur verlichting. Als ik de zekering er uit trek loopt de accu niet leeg. Vervelend is dat er nogal wat stroomgebruikers over deze zekering lopen. Iemand ervaring hiermee of goede raad?

Allroaded

Geplaatst door Allroaded (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler 300M? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

BBJ (0), 12 jaar geleden

Binnenverlichting schakelaar niet op continue branden staan ?
Afgelopen tijd nieuwe accessoires in de auto gebouwd (parrot etc) ?

Groeten

Allroaded (0), 12 jaar geleden

De auto is geheel origineel. Er moet ergens een lekstroom zitten.
Lampje is gewoon uit. Het is heel vreemd, want een paar weken lang is er niets aan de hand. Dan ineens doet ie niets meer. Zelfs starten met kabels lukt niet.

Allroaded (0), 12 jaar geleden

Starten is wel gelukt met kabels. Nu is de radio op code gesprongen. Argh...
Betrouwbaar is ie nog steeds niet. Hij kan er elk moment mee stoppen. Niemand een goeie tip?

sleen42 (0), 12 jaar geleden

Hallo,ligt het niet toevallig aan het contactslot?Ik heb het zelf gehad met een Voyager,na lang zoeken uiteindelijk gevonden;het slot bedient een schakelblok voor de stroom,deze was dus niet goed meer.Er binnenin zitten een paar kogeltjes met veertjes die de stroom doorgeven.Andere erin en klaar!!

Jeroen

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

relais van de zelfdimmende vetraagde binnenverlichting checken, deze verraadt zichzelf wel na een poosje, want hij wordt warm... chrysler kwaaltje.......

gr

peco power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler 300M of stel zelf een nieuwe vraag.