Chrysler Grand Voyager: Achteruitrijverlichting

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4i

Zeer binnenkort wordt mijn Voyager '99 gekeurd en dat gaat niet gebeuren zolang mijn achteruitrijverlichting niet functioneert. De lampen zijn in orde, maar volgens mij is het het achteruitrijrelais/schakelaar? Kunnen jullie mij dit bevestigen en zo ja, kunnen jullie me dan ook aangeven waar dit relais zich bevindt en wat het mij gaat kosten als ik deze zelf vervang? Ik hoor het graag.

Preismeister

Geplaatst door Preismeister (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

br0ns (0) PRO, 17 jaar geleden

is deze handgeschakelt ??? zoja dan kan je hem testen door een splitpen of een paperclip in de stekker te steken. Je kan deze sensor zien als je het linkervoor wiel er afhaalt kijk je er zo tegen aan.

jvr (0), 17 jaar geleden

Als het een automaat is kan het ook de schakelaar op de transmissie zijn, waarschijnlijk de prndl-switch die ook de achteruitrijlichten schakelt (zoals bij oudere modellen). Of een aparte switch op de trans. Ik weet geen exacte locatie maar het is meestal een soort grote bout met een connector erop.

Hier een link naar een afbeelding (blz. 9) maar ik denk van een nieuwer model, maar misschien heb je er wat aan:
http://dodgeram.info/tsb/recalls/pdf/28-...

Gr,
Jvr

Frank3137 (0) PRO, 17 jaar geleden

was het nu een automaat of een schakel ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.