Chrysler Grand Voyager: Afstandbediening AUTOnrom alarm icm. centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.3 V6

Onze Chrysler Grand Voyager is v.v. een Autonorm alarm type A3000/12.
Normaliter bij het afsluiten van de auto drukt men 1x op de zwarte knop van de afstandsbediening>knipperlichten branden 1x gedurende een seconde waarna de deuren via de centrale vergrendeling allemaal sluiten.
Bij het openen groene knop>Knipperlichten branden 3x en alles opent zich.

Nu werkt de CV niet meer via de afstandsbediening: bij het indrukken van de groene knop branden de knipperlichten wel (alarm+startblokkering wordt dan uitgeschakeld) maar de deuren gaan niet open. Tijdens het draaien van de motor kan ik alle deuren wel met de knop in de auto in 1x openen. Dit houdt dan volgens mij in dat de CV wel werkt.

Bij het aflsuiten van de auto via de zwarte knop sluiten de deuren zich niet via de CV en knipperen de knipperlichten circa 15x heel snel achter elkaar. Alarm en startblokkering werken wel.

Tevens kan ik de CV niet inschakelen met de sleutel in de deur. Wel heb ik radio ingebouwd met uitsluitend de iso-connectoren aan te sluiten die al in de auto zaten. Dus heb niks aan de bedrading gedaan. Deze heeft heel even gewerkt en de radio geeft nu ook geen sjoege meer.

Iemand een suggestie wat te doen? Resetten van het alarm?

Alvast bedankt!

Groeten,

Patrick

patsstuff

Geplaatst door patsstuff (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vincent79 (0), 13 jaar geleden

Kijk eens naar de zekering voor de memory functies van de auto (is geloof ik de IOD zekering). heb een soortgelijk probleem gehad en toen bleek die zekering niet goed te zijn!

patsstuff (0), 13 jaar geleden

Hi Vincent,

Het was inderdaad IOD zekering (10A)


Groeten,

Patrick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.