Chrysler Grand Voyager: distrieriem

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: crd ddc vm

ik heb net de distrieriem vervangen en de water pomp

nu om de waterpomp tevervangen moest de plaat achter de nokas pollies weg dus die pollies moesten ook weg
nu die polies zijn niet voor zien van callen om ze perfect terug tezetten weet iemand hoe ik deze terug kan zetten zonder heel de motor open te gooien

ik dacht ze goed tehebben staan maar de motor gaat goed rond bij het starten hij wil wel aan slaan maar valt direct terug stil. krijgt precies geen mazout of veel te wienig .

groetjes Miguel

mikky

Geplaatst door mikky (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

br0ns (0) PRO, 13 jaar geleden

Achter de dynamo (dynamo er af halen) zit een boutje die er uit halen en een pas pen er in draaien en aan de andere kant van het blok zit ook zo'n boutje die er uit halen pas pen er in, dan staan de nokkenassen op tijd.

Voor de krukas moet de startmotor er af en dan zit daar een geel dopje achter waar je de paspen voor de motor in kan steken dan staat hij helemaal op tijd.

Greetz br0ns

mikky (0), 13 jaar geleden

en wat voor pas penne zijn dit

heb ge daar misschien maten van ?

alvast bedankt nu ziet ik het weer een beetje zitten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.