Chrysler voyager: Airback lampje blijft branden

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2400 SE

Het Airbag lampje van mijn Voyager gaat niet meer uit, kan iemand een suggestie doen wat dit kan wezen en kan iemand mij vertellen of dit een APK item is.

Thanks John

j.albrecht

Geplaatst door j.albrecht (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

j.albrecht (0), 16 jaar geleden

[quote=j.albrecht]Het Airbag lampje van mijn Voyager gaat niet meer uit, kan iemand een suggestie doen wat dit kan wezen en kan iemand mij vertellen of dit een APK item is.

Thanks John[/quote]

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

slechte verbinding??
voor de apk niet van belang
Artikel 5.2.47a

symbool airbag
Keuringseisen personenauto's, carrosserie

Keuringseisen Wijze van keuren
1.2. In personenauto’s die na 30 september 2000 in gebruik zijn genomen, moet bij iedere passagierszitplaats met airbag duidelijk zichtbaar en duurzaam zijn aangebracht het volgende symbool.Het eerste lid is niet van toepassing indien het voertuig is voorzien van een mechanisme dat automatisch de aanwezigheid van een naar achteren gericht bevestigingssysteem voor kinderen signaleert en dat ervoor zorgt dat de airbag niet wordt opgeblazen wanneer een dergelijk systeem is aangebracht. Leden 1 en 2. Aan deze eis wordt niet getoetst tijdens de periodieke keuring ten behoeve van de afgifte van een keuringsrapport.


(c) RDW (opgemaakt door I. Pantic)

br0ns (0) PRO, 16 jaar geleden

Kan een klokspring wezen die stuk is of een impact sensor dit zijn de 2 dingen die het meest voor komen

j.albrecht (0), 16 jaar geleden

Ben net even bij de Chrysler dealer in Uithoorn geweest omdat ook de cruisecontol er mee stopte , en inderdaad de klokspring is stuk.
Het mooie van dit is dat dit geheel kostenloos door de dealer wordt gerepareerd het valt nog onder de garantie van Chrysler, best wel grappig na 7 jaar.

Thanks groet John

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.