Chrysler Neon: airbaglampje blijft branden

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0/16v

gisteren viel in een keer mijn stuurbekrachtigning uit en begon de auto spontaan te toeteren,met als gevolg dat het airbaglampje ging branden en het net leek of de airbag eruit zou komen..............nu staat het stuur zeg maar bol en de claxon reageert niet meer...............wie herkent dit probleem en wie weet wat ik doen moet?

fredje34

Geplaatst door fredje34 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Neon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Petje57 (0) PRO, 13 jaar geleden

Vermoedelijk een kapotte "clockspring" achter het stuurwiel.
In ieder geval - gezien je beschrijving - even voorzichtig zijn en voor de zekerheid de massaklem van de accu losnemen. Laat daarne even een vakman er naar kijken.

Gr.

fredje34 (0), 13 jaar geleden

weet je ook wat zoiets zou gaan kosten?

Petje57 (0) PRO, 13 jaar geleden

Geen idee. Even 'n garage of dealer bellen.

Gr.

fredje34 (0), 13 jaar geleden

hoi

ik ben bij de garage geweest enne het bleek wel de clockspring te zijn,nu is hij is dus gemaakt enne alles is weer perfect al zeg ik hetzelf..............het nadeel was dat het totale kostenplaatje dik 170 euro was,dus best wel prijzig vind ikzelf...............

maar in ieder geval hartelijk dank voor deze nuttige informatie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Neon of stel zelf een nieuwe vraag.