Chrysler Neon: Chrysler neon contactslot bekabeling

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo,

Het contactslot van mijn chrysler neon werkt niet goed meer. Ik kan de auto nog wel op contact zetten maar het starten van de auto werkt niet meer. Nu wil ik, ipv een nieuw slot kopen, een drukknop in de auto maken zodat ik daar de auto mee kan starten als het contact aanstaat. Kan iemand mijn vertellen welke kleuren van de kabels ik hievoor moet nemen? Of heeft iemand een electrisch schema van de auto?

Alvast bedankt.

gr Manfred

fretteketet

Geplaatst door fretteketet (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Neon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

eddyarc (100), 13 jaar geleden

dat kun je uitmeten je hebt zeker 3 draden die 4mm dik zijn op een daar van staat constant spanning op .een daarvan staat spanning als je het contakt opzet . En de andere zou spanning moeten krijgen om te kunnen starten die heb je nodig.

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

weet je wel zeker dat het contactslot stuk is en geen startblokkering of sleutelherkenning weg is? anders helpt een drukknop nog niet namelijk.

gr

Peco Power

fretteketet (0), 13 jaar geleden

Nou ik heb hem vandaag helemaal doorgemeten. Het contactslot is echt kapot. Alleen zit ik nu met het probleem dat er een startonderbreker tussen zit. De kabel die in verbinding staat met het contactslot als ik die omdraai, heb ik gekoppelt met de aarde waardoor de auto normaliter zou moeten starten maar omdat de onderbreker er tussen zit is dat dus niet het geval. Ik heb helaas geen schema van de startonderbreker anders wist ik precies welke draden ik nodig had. Ik ga vanavond maar weer verder doormeten. ALs iemand nog suggesties heeft? Alvast bedankt.

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

http://www.google.nl/imgres?imgurl=http:...

deze heb ik wel voor je gevonden, miss heb je er wat aan

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

http://faq.neons.org/faq/#ind_maint

hier weten ze er ook veel vanaf

fretteketet (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties. Ik heb gelukkig redelijk gemakkelijk de juiste bedrading kunnen achterhalen. Heb er een schakelaar tussen gezet zodat als het contact niet werkt dat je met een schakelaar alsnog de auto kunt starten.

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Okay, bedankt voor de feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Neon of stel zelf een nieuwe vraag.