Chrysler Voyager: airco resetten

Bouwjaar: 1997

Ik heb pas mijn airco af laten vullen maar de lampjes van de airco en re-circulatie blijven knipperen. De crysler-dealer zegt dat ie naar de garage moet voor een cool-down test.
Maar volgens mij kun je hem zelf resetten met een paar simpele handelingen. wie owie weet hoe?!?
reakties van harte welkom

alex71

Geplaatst door alex71 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

autoservice 2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

Kijk dat is nou beroepsgeheim. Wat ik nu zeg is niet vervelend bedoeld maar je moet een ander ook de winst gunnen. Ik weet wat die dealer bedoelt maar als je al alles maar vertelt hoe iets moet dan heb je na een jaar geen garage meer. De kosten zijn niet hoog om dit te resetten. Nogmaals ik weet niet wat jouw beroep is maar daar heb je waarschijnlijk ook je geheimen.

alex71 (0), 19 jaar geleden

Ik ben een zelfstandige schilder en iedereen mag alles weten maar...ik heb ladders,rolsteigers inkoopkortingen en noem maar op. Zoals een garage een brug heeft,diagnoseapparaten, uitbalanceermachines en noem maar op...wat ik wil zeggen,er blijft genoeg over....
trouwens resetten weet ik nu wel; linker knop naar links, rechter(blower vol aan) en daarna achterwisser en sproeierknoppen ingedrukt houden. maar dit helpt niet ook niet naar een paar herhalingen. verder werkt de airco goed, ik kan em alleen niet bedienen. enig idee?
alex

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.