Chrysler Stratus: alarm installeren

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5

betreft alarm waeco ms 650 , hoe of welk schema moet ik nemen om de deur open:dicht / afstands bediening aan te sluiten ?? op de deur schakelaar werkt het niet,
product info brochure is <<<<< www.produktinfo.conrad.com/.../849626-an-01-nl-Magic_Safe
mgv patrick

misterspank

Geplaatst door misterspank (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

limbra (630), 12 jaar geleden

Ik heb het schema wat bij het produkt staat bekeken , via de site zelf want de link in je vraag werkt niet (bij mij tenminste).

Voor de centrale vergrendeling staan er 4 schema`s , het hangt er dus vanaf welk soort centrale vergendeling er standaard op je auto zit.

indien jouw auto een C.V. heeft zonder cervo-motor dien je een cervo-motor te installeren , dit is het geval indien je de bestuurders-deur niet op slot
kan doen via de bijrijders-deur met de sleutel .
is dit zo ? dan moet je dus een aparte cervo-motor installeren . type: WAECO ML-11 (dient apart bijbesteld te worden).
Dit maak ik uit het schema en de beschrijving op .

Indien je C.V. wel over een electrische cervo-motor beschikt , moet het systeem aangesloten worden via de originele stuur unit van de C.V.
Zit in de meeste gevallen ergens onder het dashbord gemonteerd .(ik weet niet precies waar die stuur unit bij jouw auto zit)

Welk schema je dan moet gebruiken hangt af van hoe de originele C.V. stuur unit geschakeld wordt .
das dus een kwestie van meten , je kunt dan zien welk schema je nodig hebt .

Het is in ieder geval niet het makkelijkste systeem om te installeren , tenzij je zelf een duidelijker schema bij het produkt hebt dan de site laat zien .

succes .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.