Chrysler Voyager: Alarm/ knipperverlichting werkt compleet niet meer

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 2,4i

Ik heb het volgende probleem vanaf zondag.

tijdens het rijden stopte mijn knipperlicht en alarm verlichting ermee en kwam er een raar geluid onder het dashboard vandaan. het was het knipperlicht relay wat rammelde. eigenlijk ging ik er van uit dat deze gesneuveld was. ding eruit gehaald bekeken doorgemeten zover dat kom maar ik kon niet met zekerheid zeggen dat deze kapot was. ook heb ik voor de zekerheid ook de hendel doorgemeten maar deze was gewoon goed. dus vandaag ben ik even langs de sloop gereden om een ander relay te halen / testen. zo gezegt zo gedaan maar helaas het zelfde resultaat een beetje een raar geluid maar verder niets ook voor de zekerheid de hendel over gezet maar ook dit mocht niet baten. ik heb ook nog gemeten op de plaats waar het relay zit of hij daar wel spanning heeft maar dit is ook het geval zowel een constante plus als een gestuurde plus. maar toch doet hij helemaal niet. en door het gebrek aan een goed schema loop ik nu een beetje vast. mischien heeft iemand van jullie dit al eens mee gemaakt en heeft een goede tip voor mij. of heeft iemand van jullie wel een goed schema waar ik verder mee kan.

alvast bedankt voor de moeite

carloklu

Geplaatst door carloklu (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

carloklu (0), 12 jaar geleden

ik heb het gevonden. het was gewoon een slechte plus als je er een meter op zet meet je wel 12v maar zet je er een proeflampje er over heen dan gaat deze niet branden. zo word je een beetje voor de gek gehouden. nu ga ik deze omzeilen omdat ik geen zin heb om heel die kast uit elkaar te halen. al met al een leuke storing.

heeft me toch wel wat zoekwerk gekost....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.