Chrysler Voyager: verschil op de achter remmen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Ik heb een probleem met de achter remmen en dat zal wellicht een standaard probleem van de voyager zijn .maar het is het volgende dat ik dus een sreieus verschil heb op de achter remmen recht achter is hij slechter dan links achter .licht dit gewoon aan de remcylinder? .het verdeel blok heb ik al vervangen wat achrter zit dus die is nu even uit gesloten lijkt mij .Wie erkent dit probleem en heeft dit weten op te lossen of wat de oplossing is .want kreeg hem nu er zo niet mee door de keuring helaas :(

Alvast bedankt voor de reacties

Mvg daan

driver3

Geplaatst door driver3 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

kaleido 1 (1665) PRO, 12 jaar geleden

Wat zijn de remwaardes hij kan natuurlijk links ook tehard remmen , is het verschil ook aanwezig met de handrem?

Mausx (0), 12 jaar geleden

Heb je de achterremmen al open gehad om te kijken of er iets aan de hand is? lekke remcilinder of versleten voeringen. zijn de stellers nog gangbaar?
zo nee, dat eerst doen. zo ja dan alles goed schoonmaken, goed afstellen en meteen testen.
De Voyager remt heel snel scheef omdat eigenlijk de stelmechanismen net niet lekker werken. daarom zorgen dat alles goed in orde is en testen.
meestal als alles dan goed remt is het een week later weer anders.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

handrem zit apart tov de remklauwen, de binnenzijde van de schijf wordt gebruikt voor de handrem, zit het mechaniek hier van niet vast?

driver3 (0), 12 jaar geleden

Eerlijk gezegt heb ik door de drukte van mijn werk nog niet kunnen kijken dat is zaterdag de planing :) .Weet wel dat mijn voet rem niet altijd werkt dus kan goed zijn dat de boel los moet en eens goed gangbaar gemaakt moet worden .Meet waardes waren dacht ik dan links 2.5 en rechts 1.5 kan het mis hebben .ik zal jullie even op de hoogte houden als ik de boel los gehad heb .wat ik wel weet is dat de remmen bij de vorige eigenaar nog vervangen zijn half jaartje geleden zoiets.

driver3 (0), 12 jaar geleden

Probleem opgelost
wiel rem cylinders vervangen de boel gang baar gemaakt en helemaal goed en is weer apk gekeurd
Bedankt voor de tips

driver3 (0), 11 jaar geleden

en dan nu dit jaar weer voor de apk en ja hoor weer het zelfde probleem met de achter remmen alles is vervangen .remschoenen incl alle veren plu L en R de cylinders .snap er niets meer van nu had hij rechts meer dan 55% verschil werd verteld .Wat kan dit nog zijn ??

fordmannetje (0) PRO, 11 jaar geleden

verstopte slangen
lucht
afstelling
hoofdremcilinder

Mausx (0), 11 jaar geleden

Trommels demonteren. stof er uit spoelen en de schoenen opnieuw afstellen.
Stelmechanismen werken bij deze auto's niet optimaal, moeten af en toe handmatig gesteld worden.

Schoonmaken en afstellen, dan moet het weer goed zijn.

driver3 (0), 11 jaar geleden

nou stof en dergelijken zal het niet zijn .Ik had namelijk 2 uur voor de apk alles nieuw erop gezet en schoon gemaakt en de roestige delen eruit gehaald gestraald en op nieuw gepoleist ,misschien allemaal dubbel op maar had het nu eenmaal eraf liggen . zelfs de afstelling gedaan als volgt uitgedraaid totdat de trommel aanliep klein beetje terug gedraaid en de boel in elkaar gezet en nog was dit niet goed . Nu twijvel ik erg sterk aan de remverdeler .als deze niet goed zijn werk maar doet zal je ook verschil tussen L+R kunnen krijgen toch?.
wat als ik deze er tussen uit haal en de leidingen gewoon rechtstreeks koppel dan zou hij voledige druk moeten hebben lijk mij .
Ps remolie is helemaal vervangen alls is goed ontlucht en de hoofdremcilinder is ook al vervangen door een nieuwe halfjaar geleden .

driver3 (0), 11 jaar geleden

Probleem opgelost . Remdrukverdelen afgesteld met de lange veer wat eraan zit en had nu nog maar 2% verschil op de achteras .Apk zit er weer voor 1 jaar op :) .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.