Chrysler Grand-Voyager: automaat

Bouwjaar: 1999

hallo ik heb vorige week mijn transmissieolie(mopar) laten verversen en een nieuwe filter geplaatst en na een paar kilometer rijden wil hij niet meer schakelen (noodversnelling?)
heb de computer laten uitlezen en gaf als probleem de speedsensors heb ze alletwee vervangen maar nog altijd hetzelfde probleem.weer laten uitlezen en gaf weer dezelfde foutmelding op 1 sensor weet hier misschien iemand raad op want ben op het moment radeloos (automaat is een half jaartje geleden gereviseerd)

beuk

Geplaatst door beuk (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jvr (0), 18 jaar geleden

Dag Peter,

Er zitten meerdere sensoren op de bak. Ik heb bij mij ('90 Chrysler Saratoga) de prndl-switch een keer moeten vervangen omdat hij niet verder als 2 wilde schakelen (geen fout-codes in computer). Olie + filter vervangen hielp niet. Volgens de dealer gingen die sensoren nooit stuk en zou de bak gereviseerd moeten worden voor 2500,- ofzo. Zelf nieuwe sensor (35,-) geplaatst en klaar...

Bij mij was ook het probleem dat hij niet achteruit wilde en dat de achteruitrij lichten daarbij niet aan gingen. Had ook daarmee te maken.

Mvg
Jvr

beuk (0), 18 jaar geleden

na 7 weken het probleem gevonden het was de computer(stuurdoos)die stuk was en dit was ontstaan(volgens de garage)omdat de gasklok te dicht tegen de stuurdoos staat waardoor deze te warm word

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.