Chrysler Grand Voyager: eraf lopen van multiriem

Bouwjaar: 1997

Vaste klant van ons, heeft deze auto. Met enige regelmaat loopt de multiriem van de rollen. Heb van alles geprobeerd, ja ook kortere riem, smallere riem, maar niets help. Dan is het weer 3000km goed dan weer na 500km. Spanner/omlooprol reeds vernieuwd. Meestal blijft de riem heel, soms niet. Kom maar op met jullie antwoorden, ik weet het niet meer. Sytze

sytze

Geplaatst door sytze (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hummel (0) PRO, 18 jaar geleden

Kijk of je poelie's wel in lijn liggen.
Spanner wil nog weleens uit slijten.

VrGr Hummel S

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Je bedoelt waarschijnlijk speling in het huis met de veer? Als je in 1 oogopslag naar de poelies kijkt lijkt het prima. Maar dit is natuurlijk niet de realistische stand wanneer de riem geplaatst is, hij staat dan verder ingedrukt. Maar dan kun je het niet goed zien. Demonteren dan maar?

Hummel (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb je alleen de spanrol vervangen of de gehele spanner?
Als je alleen de rol hebt vervangen zou ik toch despanner demonteren en goed bekijken. Ben er zelf ook eens de mist met ingegaan.
VrGr Hummel S.

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

alleen de rol!!!

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb het gevonden! Je had volkomen gelijk! Je ziet het bijna niet, ook omdat bij deze de verdamper er precies boven hangt. Maar hij zat wel scheef......
bedankt voor de tip, Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.