Chrysler voyager 3.3: automaat bak

Bouwjaar: 1993

de bak schakelt niet meer. Als je in D weg rijdt dan naar een paar meter loopt hij vrij dan kun je alleen nog in L rijden en R werkt ook niet. Ongeveer 3 jaar en 45.000 km geleden is hier al een ruilbak onder gekomen. Is deze bak ook stuk of kan het ook in de elektronica zitten.

bandenman

Geplaatst door bandenman (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Rein9365 (0), 19 jaar geleden

Meet eens de oliedruk (zou rond 18 bar moeten zijn) en controleer de connectors op de bak (Corrosie).
Dat is met deze informatie het enige advies wat ik van hieruit geven kan. Anders laat de bak uitlezen.

Erwin2923 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hallo,
Ik denk dat je een probleem binnen in de bak hebt.
Als er van binnen een ringwiel afgebroken is heb je geen 3e versnelling en geen achteruit.Toch altijd eerst even uitlezen of er fout codes zijn.

Succes,
Erwin Machielse

bandenman (0) PRO, 19 jaar geleden

we hebben een afspraak met de dealer voor het uitlezen van de bak . omdat de vakantie voor de deur staat gaat het even wat meer tijd in beslag nemen . laat later wel horen wat er uit komt alvast bedankt voot de tips. en iedereen een droge vakantie toe gewenst. :-)

bandenman (0) PRO, 19 jaar geleden

we hebben de bak laten uitlezen bij de dealer, er moet een andere onder. zij zegen dat de bakken die bij hun weg komen veel lagere levensduur hebben dan een bak bij een reviesie bedrijf weg. wie heeft hier ervaring mee . en moet je de bak ook weer laten inlezen bij de dealer of is hier een andere manier voor.

Erwin2923 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hallo,
Chrysler automaatbakken krijgen een langere levensduur als je de automaatbak koeler ook mee vervangt.Gereviseerde bakken zoals deze chrysler zijn na revisie steeds beter omdat ze al vrij lang op de markt zijn en regelmatig weer een modificatie bijkomt om de bak beter te maken.
Als je (bij ons en de meeste andere revisiebedrijven ook) een revisie bak koopt krijg je er een inbouwinstructie bij.

Succes,
Erwin Machielse

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.