Chrysler Voyager 3.3 se: slaat af en toe af op benzine

Bouwjaar: 1996

De betreffende Voyager loopt veilloos op LPG maar op benzine slaat de motor af en toe af bij willekeurig welk toerental.
Meestal start hij direct weer echter enkele keer wil de motor totaal niet aanslaan. Het is een aan- of uit effect: draait 100% of niet. Blijkbaar happert de benzine inspuiting, maar of het nu de druk is die wegvalt of de verstuivers niet meer aangestuurd worden blijft de vraag. HEEFT IEMAND HIER ERVARING MEE?

judy.verschoor

Geplaatst door judy.verschoor (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

judy.verschoor (0), 19 jaar geleden

Inmiddels heeft de auto het totaal begeven. Na afkoeling liep hij op nog slechts 4 cilinders. Bobinespoel 1+4 wordt niet aangestuurd door de ECM. De computer blijkt defect. Na vervanging door een rebuild ECM bleek OOK de bobine te zijn doorgebrand. Kortsluiting op spoel 1-4. Wellicht is dit weer de oorzaak van het bezwijken van )gelukkig alleen originele) ECM.
Auto rijdt weer na montage van andere bobine.

judy.verschoor (0), 18 jaar geleden

Kwaal nog altijd niet genezen. Af en toe wil de motor ook maar heel moeilijk aanslaan. Soort twijfel start: aan en direct weer uit. Bij medium warme motor vooral.

judy.verschoor (0), 17 jaar geleden

Kwaal gevonden: Was de MAP (Manifold Absolute Pressure) sensor. Na vervangen probleem volledig opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.