Chrysler Stratus: Automaatbak

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Hallo,

Ik merk dat als ik ongeveer 120 km/h rij met de auto dat ik hem af en toe heel licht in voel houden. Ook hoor ik tussen de 2500 en 3000 toeren een brommend geluid. Verder schakelt de automaat hartstikke soepel en slipt niet.
Wat zou dit kunnen zijn? Iemand enig idee?

Totske

Geplaatst door Totske (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jvr (0), 15 jaar geleden

Hallo,

Heeft hij dit probleem op LPG en op benzine? Want bij LPG weet ik dat de motor ook langzamer gaat draaien als de druk te laag wordt (bij het leegrijden van de LPG-tank bijvoorbeeld). Misschien is de druk in de tank te laag of verliest hij ergens druk (lek?). Moet iemand met meer LPG kennis dan ik maar iets over zeggen.

Gr,
Jvr

Totske (0), 15 jaar geleden

Hallo,

Ja dit probleem heeft ie zowel op gas als op benzine.

Gr. Tamara

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

De usa specialist wees je op geluiden uit het differentieel, dat is dus wss het brommende geluid bij 2500 3000 toeren. Ga voor een second opinion eens langs bij een automatenspecialist. er zijn diverse, maar bij jou in de buurt en met veel know how is dat autrans in tilburg www.autrans.nl

gr
peco power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.