Chrysler Pt Cruiser: blazend geluid,lampje motorstoring

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

vanuit het motorruim komt een blazend geluid waneer met de auto stevig wordt doorgetrokken of opgetrokken.heb slangen van de turbo al nagekeken maar kan niets vinden,auto maakt normaal geluid, wat kan het probleem zijn p.s weet iemand of je zelf het lampje motorstoring kunt resetten deze gaat spontaan aan,uit mvgr john

ahlmann

Geplaatst door ahlmann (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Als je hem bij de dealer laat uitlezen weet je gelijk een hoop meer.
Die foutcodes worden niet voor niets opgeslagen en dat lampje gaat ook niet voor niets aan.

br0ns (0) PRO, 13 jaar geleden

Denk dat toch je turbo slang is gescheurt onder je spruitstuk komt wel vaker voor. het is een stukje van 15 cm lang je komt er vanaf boven niet bij je zal de radiateur los moeten halen om hem te kunnen zien.

Greetz br0ns

ahlmann (0), 13 jaar geleden

heb auto nagekeken,er zat inderdaad een scheur in de turboslang deze heb ik gerepareerd,nu blijft ook het lampje van de motorstoring uit.heb nog een e-mail gehad van iemand die beschreef hoe je zelf de code van de storing kunt opvragen voor menigeen mischien bekend maar voor sommige komt ie nog een keer ;draai contactsleutel drie maal van uit naar contact zonder te starten hierna komt de code in het displai te staan als je even wacht komt er done te staan de code"s die verschijnen kun je gemakkelijk 'google' mvgr john

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.