Chrysler Pt Cruiser: motor slaat af bij terugschakelen in 2e versnelling

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine

Bij het terugschakelen naar z'n twee slaat regelmatig de motor af (gevoel of toerental kompleet wegvalt) lampje motorstoring & olie branden. na 2 of 3 keer opnieuw starten doet hij het weer. wat kan de oorzaak zijn?

JD73

Geplaatst door JD73 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

thei11316 (0), 13 jaar geleden

Krukassensor geeft wel eens dat probleem vooal nadat de motor even gebokt heeft.

JD73 (0), 13 jaar geleden

Thei,

De ergste storing is er nu af maar met heel veel plezier gaat het nog niet. moet echt van 5 4 3 naar z'n twee anders slaat ie af. gevoel dat ie in z'n twee te weinig vermogen krijgt

Hendrik4290 (0) PRO, 13 jaar geleden

Welke snelheid heb je nog als je hem in zijn tweede gooit?

JD73 (0), 13 jaar geleden

zo rond de 30/40 schat ik

Hendrik4290 (0) PRO, 13 jaar geleden

Laat eens uitlezen op mogelijke fouten

thei11316 (0), 13 jaar geleden

[quote=JD73]Thei,

De ergste storing is er nu af maar met heel veel plezier gaat het nog niet. moet echt van 5 4 3 naar z'n twee anders slaat ie af. gevoel dat ie in z'n twee te weinig vermogen krijgt[/quote]
Dan kijk eens als hij in zijn 2e versnelling staat od nergens een draad langs de versnellingskabel of mechanisme schuurt die van een sensor afkomt en de draden van bloot liggen,zou dus kunnen dat de ECU dan een verkeerde waarde krijgt en de auto dan bokt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.