Chrysler Stratus: CD Wisselaar

Brandstof: LPG, Motorcode: 2.5 V6

Hallo. Heb een Stratus uit 1996 met n originele radio. Hou ik zo maar zou wel s een cd willen afspelen. Ik hou van origineel en begrijp dat er wisselaars zijn in het dashboard??(tunnel) Wie weet dit en/of heeft een goeie?
Alvast bedankt.
Gr Rob.

Stratus

Geplaatst door Stratus (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik weet dat en ik heb er geen,

Groeten

Peco Power

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Je hebt helaas geen woonplaats opgegeven, dus ik kan je geen adressen in de buurt geven, maar heb je wel eens gegoogled op cd changer chrysler stratus? miss dat je dan wijzer wordt

gr

Peco Power

Stratus (0), 15 jaar geleden

Hoi.
Bedankt.

Woonplaats Zevenbergen, Brabant. Ik zal ook eens Googelen. Zou ik daar n originele vinden?
Ga t in ieder geval proberen.
Gr Rob.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Rob, bel even met van den Berg in Axel, die hebben er vast wel 1tje, en weten ook welk type je moet hebben.
www.vandenbergusacars.com

Groeten

Peco Power

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

of deze, afstand is bijna gelijk
http://www.autopart.nl/

gr

Peco Power

gamgra (0), 15 jaar geleden

@Stratus,

Het type 6 cd wisselaar is afhankelijk van het type radio dat in de auto ingebouwd werd, ik vermoed dat de 1996 Chrysler radio uitgerust is met alleen tiptoetsen dus zonder draaiknoppen.
De aansluiting van de wisselaar vereist een speciale aansluitkabel met ronde 8Pin Din aansluit plug.
Om teleurstelling te voorkomen niet elke willekeurige Chrysler wisselaar werkt met dit type radio, zelfs met de correcte Din plug werkt het niet zomaar.
Dus opgelet!!

Stratus (0), 15 jaar geleden

Hallo. Allemaal erg bedankt. Beetje laat met reageren. We werken gelukkig. Ik zal eea proberen en hoop er 1 te vinden, gaat vast lukken.

Heb nog n vraag. Mn Stratus heeft een startblokkering, alarm ed. Werkt niet, blokkering wel. Onder de kap een rotzooi wat bedrading betreft. Ook aan de stekker van de motormanagementcomputer de nodige veranderingen. Heeft hiermee te maken? Heeft ook G3. Kan ik deze kabelboom verwisselen voor een andere en het alarm ed verwijderen? Ook dit is waardeloos ingebouwd, achteraf neem ik aan. Dit om storingen in de toekomst te voorkomen.

Weer dank!

Gr Rob.

Stratus (0), 15 jaar geleden

Hallo. Wim.

Bedankt voor de tip.

Ik zal hier naar gaan kijken.

Gr Rob.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.