Chrysler Stratus: Check Engine lampje aan bij rijden op LPG, P0201, P0202, P0203,

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0i 16V

Ik heb hier een Stratus waarbij het "Check Engine" lampje af en toe aanspringt bij rijden op LPG. Op benzing geen probleem. Bij uitlezen foutcodes P0201, P0202, P0203, P0204 Injector Circuit Open, Cylinder #1, #2, #3, #4.

Iemand enig idee waar ik moet beginnen met zoeken?

bradsnyder

Geplaatst door bradsnyder (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldford (0) PRO, 15 jaar geleden

Gokje, nergens.
LPG installatie zal wel de aansturing van de injectors onderbreken. Niets om je druk over te maken, tenzij de foutcodes ook komen als je op benzine rijdt.
Op benzine starten en foutcodes wissen. Overschakelen naar LPG en onmiddelijk weer foutcodes uitlezen. Als ze er onmiddelijk staan gewoon negeren.

Frank3137 (0) PRO, 15 jaar geleden

op LPG geen problemen ,inhouden,hikken oid ?

hakeemolajuwon (0) PRO, 15 jaar geleden

Het Necam systeem is uitgerust met een injectorsimulator om de benzinecomputer te foppen. Het ziet er naar uit dat de simulator geen voeding krijgt. Alle uitgangen te gelijk defect lijkt me heel toevallig.

bradsnyder (0), 15 jaar geleden

[quote=Frank3137]op LPG geen problemen ,inhouden,hikken oid ?[/quote]
Soms loopt ie niet lekker stationair op LPG bij warme motor, wil dan wel eens afslaan. Tijdens het rijden geen problemen.

Heb nu 60k+ gereden zonder problemen, maar de laatste tijd zie ik dat lampje steeds vaker. Meestal ook niet langer dan een paar minuten.

bradsnyder (0), 15 jaar geleden

Opgelost! Vanochtend de accu vervangen en.. Ook geen check engine meer.

bedankt voor jullie hulp!

primera p11 (0), 15 jaar geleden

Dat heeft niks met de accu te maken, de boel is gereset door verwijdering accu.
Als het niet goed is komt de storing vanzelf terug.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.