Chrysler Neon: Check engine lamp

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0i 16v

Hallo,
Ik heb een probleem. Het check engine lampje brandt. Ik heb zelf een uitlees apparaat gekocht, omdat ik al eerder met dit probleem naar de dealer ben geweest. Volgens zijn uitlees apparaat lag het aan een bougie. Ik heb nieuwe bougies geplaatst. maar nog steeds hetzelfde probleem. Mijn apparaat geeft aan dat het probleem code p0171 is en dat ''engine too lean" is. Na het resetten gaat het lampje na ongeveer 140 km begint het weer te branden. Lambda sonde ligt het niet aan, motor draait super, geen te veel brandstof verbruik 1 op 9.5 op lpg, verbruikt bijna geen olie en rookt ook niet. ik heb geen idee waar het aan kan liggen. Wat kan het zijn en wat kan ik uitsluiten??? Ik heb geen idee...

Groeten Sebastian

SebastianS

Geplaatst door SebastianS (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Neon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jvr (0), 17 jaar geleden

Hallo Sebastian,

Gaat hij ook aan als je op benzine rijdt? Misschien heeft het met de gas-installatie te maken, dat de motor denkt dat hij te arm staat, oid.

Suc6
Jvr

SebastianS (0), 17 jaar geleden

Ik zal even kijken of ie het dan ook doet. In ieder geval bedankt!!!

Sebastian

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Neon of stel zelf een nieuwe vraag.