Chrysler Voyager: check engine lampje gaat na 10 min branden

Bouwjaar: 1995

Hallo
Ik heb mijn koppakking vervangen (Lekke koppakking) van mijn chrysler voyager van 1995 2.5 i se. De motor loopt na de reparatie prima, alleen gaat na +/- tien minuten het lampje check engine branden. ik heb gelijk met de koppakking de distributieriem vervangen, kan deze verkeerd staan??

markron

Geplaatst door markron (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb je hem al eens uit laten lezen? Je zou dit eventueel ook zelf kunnen doen via het aantal knipperingen van het diagnoselampje op het dashboard.

markron (0), 18 jaar geleden

Beste Roel,
Bedankt voor je reactie op met mijn vraag, nee ik hem nog niet laten uitlezen. Voor de koppakking en distributie vervanging speelde het probleem nog niet. Ik heb wel gemerkt dat hij meer verbruikt (benzine). Ik zelf zoek in de richting van de distributie. Mogelijk een tand verkeerd?? maar zoals ik al aangaf loopt de motor prima, trek goed, houdt niet in, ook niet bij hogere snelheden.

Verder als het lampje brandt en ik zet het contact af, dan reset hij blijkbaar want dan duurt het weer een minuut of 10 om weer aan te gaan.

Heb je buiten het uitlezen om nog suggesties??

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

Zie mail.

Gr. Roel

markron (0), 18 jaar geleden

Hallo Roel,
De distributie stond er toch een tandje naast, door het nu kunnen uitlezen van de computer(bedankt voor de info)kan ik storingen beter lokaliseren. Zie mijn mail voor het gehele verhaal.
Bedankt groet Ron.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.