Chrysler Voyager: Ketting...of wat is het? Voyager 2.5 TD

Bouwjaar: 1998

Beste mensen,

Ik heb een Voyager 2.5 TD uit 1998(VM diesel)en mijn vraag is hoe het nu zit met het distributie gebeuren. Ik hoor verhalen dat er een ketting in zit. De ander zegt dat het doormiddel van tandwielen gebeurd en dat er GEEN ketting in zit.

Ik heb de auto nog niet zo gek lang en deze heeft 174 d/km gelopen. Wat moet ik precies laten vervangen en wie kan mij vertellen hoe het zit met de distriebutie :)

Alvast bedankt,

Vriendelijke groet,
Martin

Autoscooter

Geplaatst door Autoscooter (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

Dit gebeurd door middel van tandwielen.
kijk op www.masterbase.nl
gr Jan

Autoscooter (0), 18 jaar geleden

Ok...dank je wel voor je bericht :) Hoe zit het dan met het onderhoud van het distriebutie gebeuren? Ik heb helemaal geen ervaring met dit soort Diesels laat staan met het merk Crysler. HEb voorheen altijd Opel gereden..vandaar ook mijn naam. Maar goed, kan en wil iemand mij hier nog ff mee opweg helpen?

Alvast bedankt :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.