Chrysler Stratus: Chrysler Stratus '98 afstandbediening probleem

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0l 16v

Ik heb de auto nu 2 dagen in mijn bezit. Toen ik in het winkelcentrum terug kwam bij mijn auto, reageerde deze niet meer op de afstandbediening. Nu kun je de deuren gewoon openen, maar het probleem is dat ik de startonderbreker er niet vanaf kan halen. Met het gevolg, geen bruikbare auto meer.

Ik ben bij de Chrysler garage geweest voor een nieuwe afstandsbediening, maar die was tot mijn schrik niet meer te leveren?!

Ik heb geen reservesleutel/afstandsbediening.

Wat nu!?

Geb

Geplaatst door Geb (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

De dealer heeft toch wel een oplossing,zelf kun je er niets mee.

Hans

Geb (0), 15 jaar geleden

Dat hebben ze dus niet, dat is het grote probleem.
Ik heb de chef werkplaats van Chrysler Hilversum aan de telefoon gehad, die zegt dat er maar 1 oplossing is:
Er is blijkbaar 1 set remote die werkt op alle chryslers, een soort loper dus. Als je daarmee de startonderbreker eraf kunt halen kan de startonderbreking helemaal uit het management worden geprogrammeerd.

Nu is het probleem, ze lenen die set, logischerwijs, niet uit aan particulieren. En die chef werkplaats is nu 3 weken op vakantie.
Ik kan me gewoon niet voorstellen dat dit de enige oplossing is. Er zijn toch vast meer mensen die dit probleem hebben, stel dat je je sleutels kwijt raakt op vakantie ofzo, moet je dan maar je auto bij de sloop zetten??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.