Chrysler Stratus: Stappenmotor en Lambda los: geen verschil..

Bouwjaar: 1995, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

Hij start op LPG. Loopt goed totdat motor goed warm is. Begint dan te bokken en schakelt over naar benzine. Loopt dan ook niet echt lekker. Hij houdt in en reageert alleen goed op plankgas.

De katalysator is leeggehaald (omdat hij rammelde dacht ik dat er misschien losse delen de doorlaat blokkeerden. Dit bleek het echter niet te zijn). Ik heb inmiddels een andere in bestelling (APK!) en tevens een lambda sonde.
De stappenmotor is ook pas vervangen door een nieuwe ouwe.

Ik heb voor de gein de stekkers van de Lambda losgegooid en ook de stekker van de stappenmotor.
Resultaat: Hij loopt langer goed.... In plaats dat de auto na 5 minuten slecht begint te lopen, doet hij dat nu pas na 15 minuten....

Omdat hij zowel slecht op benzine als op gas rijdt vraag ik me af wat het dan kan zijn.

Groet

wanner

Geplaatst door wanner (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

plaats je kat maar weer, dan zal het wss weer goed zijn, of een lambda simulator. kan hier een heel verhaal staan vertellen over flow, weerstand, vervuilingswaarden etc etc maar zit hem in lambda en geen kaatalysator aanwezig.

peco power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.