Chrysler Voyager: chrysler voyager 2.5 td s van koppaking

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4 td s van

wat kost het ongeveer om een koppaking te laten vervangen van een chrysler voyerger 2.5 td moter is niet warm gelopen maar heb een overdruk in het koelsysteem en diesel in mijn moterolie maar ben benieuwd wat dit nou ongeveer kost en wat een riele prijs is om dit te laten maken wil wel me kop laten vlakken voor de zekerheid alvast bedankt edwin uit hierden

edwin69

Geplaatst door edwin69 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Petje57 (0) PRO, 15 jaar geleden

Het verhaal zit niet zo simpel in elkaar als je denkt.
Deze motor heeft 4 aparte cilinderkoppen en niet een aan 1 stuk. M.a.w.: alle 4 koppen moeten er af. Deze hebben ook alle 4 een aparte koppakking. 1 Losse kop laten vlakken is dus eigenlijk ook geen optie. Verder hebben deze motoren regelmatig last van een gescheurde kop. Alleen is het de vraag welke.
Dit kun je eventueel zelf uitvinden door de waterbuis achter de kleppendeksels te verwijderen en dan de motor te laten lopen. Elke cilinder heeft nl. ook een eigen waterkanaal. De luchtbellen verraden dan wel welke mis is.........
Voor een begroting kun je terecht bij www.mijngarage.nl Je krijgt dan een indicatie per mail.

Gr.

moderator (0) PRO, 15 jaar geleden

Problemcar is bedoeld voor technische vraagstukken. Voor prijsopgaven zijn andere site's beschikbaar zoals Petje al aangegeven heeft.
Daarom topic gesloten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.