Chrysler Voyager: Chrysler Voyager 2.5DT Dashboard probleem

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

mijn dashboard doet het niet meer, er staat alleen Check Gates hij start en verder doet alles prima.

Km teller, tank werkt ook niet meer.

heeft iemand een idee wat dit kan zijn?

thugkillah

Geplaatst door thugkillah (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jvr (0), 13 jaar geleden

Controleer de twee stekkers aan de achterkant van het dashboardpaneel (of deze vastzitten en of de pennen goed contact maken). Werken ook de indicatie lampjes niet meer (richtingaanwijzer links / rechts / groot licht / check engine / benzine lampje / enz.)? Dit zijn losse lampjes die je op onderstaande manier kan vervangen.

De kunststof panelen van het dashboard kun je als het goed is (voorzichtig) lostrekken, daarna zijn de vier bevestigings schroeven te zien. Haal de hele unit naar voren, aan de achterkant zitten twee kabels met elk een 11-polige stekker. Ze kunnen maar op één manier vast dus daar hoef je dan niet op te letten.

Aan de onderkant zitten de 8 indicatielampjes die je met een kwartslag draaien er uit haalt (kan erg zwaar gaan). Verder zitten dezelfde soort lampjes aan de achterkant voor de tellerverlichting en andere waarschuwingslampjes: Airbag en Check Gages (laatste betekend: controleer de meters. Dan geeft er een meter een afwijkende stand aan, bijvoorbeeld oliedruk te hoog/laag, accuspanning te hoog/laag, enz.).

Suc6,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.