Chrysler Stratus: crysler

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16 v

heb een stratus 2.0 16v op g3 mijn probleem is dat de auto op gas lekker op toeren en rijd prima.
maar op benzine stotterd hij veel net of het op 3 poten loopt ben naar de dealer geweest kan aan injector liggen hebben ze me verteld.

kan iemand mij zeggen of het wel kan kloppen?

groetjes

orhan_aydin

Geplaatst door orhan_aydin (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

wanner (0), 17 jaar geleden

Ik rij zelf een stratus op G3, maar dan wel uit 1995......Mijnes rijdt prettiger op gas dan op benzine, maar weinig verschil. Moet dus wel aan de benzinekant liggen. Injector dus. Misschien omdat er te weinig op benzine gereden wordt. Ik rij mn gastank helemaal leeg en rij dan een poosje op benzine om het benzinesysteem even te activeren.

Een Stratus uit 2007: bestaat dat nog?

Groet,

Cees

orhan_aydin (0), 17 jaar geleden

het is een stratus g3 uit 95 zelfde model. Op gas heb ik niks te klachen rijdt echt lekker
kan voor injector een speciaale middel kopen om het schoon te maken en wie weet welke soort en merk?

groetjes

wanner (0), 17 jaar geleden

Heb zelf wel eens problemen gehad met het lopen op 3 poten, maar dat lag aan de bobine. Dat ding bovenop het kleppendeksel. Van injectoren weet ik niets af. Ik zie alleen de carburateur waar OF gas, OF benzine naartoe gaat. Alle 2 naar hetzelfde inlaatspruitstuk.
Hoeveel kilometer heeft jou Stratus gelopen?

Groet,

Cees

orhan_aydin (0), 17 jaar geleden

Mijn stratus heeft nu 312000 km gelopen maar rijdt op lpg nog mooi. dus het kan ook liggen aan bobine??
hoe kan ik het laten testen want wil niet meer veel aan besteden heb al genoeg uitgegeven aan die auto heeft mij nooit in steek gelaten daarom wil ik het ook niet kwijt die auto

groetjes orhan

wanner (0), 17 jaar geleden

Bij mij was het de bobine. Dan kreeg 1 bougie soms geen vonk en de LPG verzamelde zich in het inlaatspruitstuk totdat....KABOEMMM, een flinke backfire... Als dat bij jou niet is, dan is het niet de bobine.Vrijwel ELKE auto op LPG krijgt na de 250000 problemen omdat de klepzittingen dan ''ingeslagen'' zijn. Dat de jouwe nog mooi loopt op LPG is meegenomen. Blijven rijden en dat benzineverhaal op de koop toe nemen, lijkt mij.
Voor de zekerheid kun je wel iets toevoegen aan de benzine, maar ik denk niet dat dat helpt.

Groet,

Cees

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.