Chrysler Voyager: Dashbord Meters

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 24.I 4CIL

Geachte Mensen
Bij Mijn Auto Vallen Soms .!!de Meters Uit Op Het Dachbord ...alles Doet Het Ook De Verlichting .soms 1 Dag En Dan Springt Het Zomaar Weer Aan ..en Dan Weer 2 Dagen Niet ..??? Zekering Na Gekeken Volgens Het Boekje Waren Goed .!!!!!..alleen De Meters Valen Soms Uit ..en Springt Dan Zomaar Weer Aan .?????? ...wie Helpt Me .???

TARRAS

Geplaatst door TARRAS (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bartf (0), 12 jaar geleden

Als ik het goed heb staan er op dit forum diverse vermeldingen over dit probleem. Blijkt vaak een breuk in de aansluitingen op de stekkers te zijn achter de klok zelf of de stekkers achter de aircobediening. Zelf met mijn 1998 ook veel last van gehad en dit resulteerde zelfs in het inschakelen van de startonderbreker. Na veel zoeken lijkt de meest plausibele verklaring de stekkerverbinding achter de aircobediening. Lijkt op het eerste gezicht niets met elkaar te maken te hebben maar het wordt dusdanig veel genoemd dat het wijs lijkt om de boel daar en voor de zekerheid achter de klok weer door te solderen.

Uiteindelijk heb ik dit zelf niet hoeven doen omdat ik ook andere problemen met mijn auto kreeg die ertoe geleid hebben dat ik maar een nieuwere versie heb aangeschaft.

Ik adviseer je om dit forum even te doorzoeken bij de Chryslers. Dan moet een boel duidelijk worden.

TARRAS (0), 12 jaar geleden

bedankt voor de tip ..grtz arthur

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.