Chrysler Voyager: koud slecht starten voyager 2.5 td

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5td

hallo ik heb hier een voyager 2.5 td die als hij koud is slecht start,als hij eindelijk aanslaat is dat met flink veel rook,de rest van de dag geen last start dan prima.
de gloeibougies zijn vervangen en de gloeiinstallatie werkt naar behoren
wie heeft een idee

bmw550

Geplaatst door bmw550 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

lucht?

Hans4040 (310) PRO, 12 jaar geleden

[quote=cor van jaarsveld]lucht?[/quote]
ff duidelijk graag, Cor...;)

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

Komt er geen lucht in de toevoerleiding van de brandstofpomp??, bv door een lek in de pakking van het (hooggeplaatste??) brandstof filter of elders bij de tank.. Lekkage is meestal niet van buiten te zien omdat er geen druk maar onderdruk op de leiding staat.

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

ff vergeten VM Diesel?? 4 losse koppen?? Kwam vaak voor dat er een klepje van het opvoerpompje defect was... en dan zuigt de brandstofpomp zelf de lucht aan.

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Bekend is dat de snelkoppeling(en) van de brandstofleidingen vaak niet luchtdicht afsluiten. Hierdoor loopt de brandstof terug met alle gevolgen zoals nu omschreven. Oplossing is: koppeling(en) verwijderen en de slangen met klemmen bevestigen.

bmw550 (0), 12 jaar geleden

Ik heb de snelkoppelingen verwijdert en het brandstoffilter vervangen (daar zat allemaal slijm en vocht onderin) en tot nu toe start hij probleemloos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.