Chrysler Grand-Voyager: defecte airco pomp

Bouwjaar: 1997

Beste mensen,ik heb overduidelijk problemen met mijn airco pomp er komt een gierend geluid uit, waarschijnlijk is dit de lager van de koppeling die erop zit.Ben naar de dealer geweest deze hebben alleen de motorkap gelicht en wisten mij direct te vertellen dat de airco pomp defect is.Heb even naar de kosten geinformeerd een (kleine) 1400 eurotjes! Heb geinformeerd of er geen revisie pomp op kan komen , dit werd mij zwaar afgeraden !!
Heeft er iemand van jullie ooit problemen gehad met een revisie pomp, waar kan je eventueel zo een pompje halen??

In afwachting op jullie reactie,

Djin.

djin

Geplaatst door djin (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

LATEN REVISEREN BIJ EEN AIROBEDRIJF.
UIT FINANIEEL OOGPUNT WORDT HET MEESTAL AFGERADEN.
GR JAN

djin (0), 18 jaar geleden

Ik heb de pomp eraf gehaald, blijkt dat de koppeling alleen defect is geraakt , maar deze is mij te duur heb er een tweede handse pomp voor 200 euro erop gezet , maar nog niet laten vullen. Ik kan er voorlopig mee rijden !!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.