Chrysler Grand-Voyager: automaat bak

Bouwjaar: 1997

Hallo allemaal,het is weer zover.Nu het kouder aan het worden is kan ik met mijn voyager 3.3 niet direct weg rijden in mijn D en mijn andere versnellingen de R doet het wel perfect hij blijft gewoon in zijn neutraal staan als hij nog koud is. Laat ik hem 10 minuten even warm draaien dan heb ik er helemaal geen problemen mee. Voor de rest schakelt hij soepel door naar alle versnellingen. Waar kan dit aan liggen??

Hoop op goed nieuws van jullie vlak voor de duurste maand van het jaar.

Groetjes,

Djin.

djin

Geplaatst door djin (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

problemen met automaatbakken en ook schakelbakken komen veelvuldig voor bij chrysler! men zegt dat deze bakken te zwak zijn tegenover het motorvermogen....

ik verwacht djin dat ie eraan zit te komen! dan ben je minimaal 1800,- verder ex demontage van de bak...

paul,

djin (0), 18 jaar geleden

Dat is geen goed nieuws Paul,ik zal alvast opzoek gaan naar een 2e handse bak. Bedankt voor je advies!!

Djin,

frank3203 (0) PRO, 18 jaar geleden

indien je er nog een zoekt,bel maar even .
045-5312044 vraag even naar frank

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

DJIN
Misschien blijft de terugslagklep open staan van de koppelomvormer(door vervuiling v/d olie)
niet in paniek raken door nu al een ander bak tekopen
gr Jan

Frank3137 (0) PRO, 18 jaar geleden

nog iets kunnen vinden/oplossen ?

djin (0), 18 jaar geleden

Beste mensen, heb inmiddels de olie en filter vernieuwd, het probleem is aanzienlijk minder geworden, maar echt verdwenen is het niet. Ik neem voorlopig hiermee genoegen en laat het pas in de lente of zomer, in ieder geval na deze peper dure maand nakijken .

Bedankt allemaal!!

djin (0), 18 jaar geleden

Beste mensen,hier deel 2 van dit probleem. Reed ik van het weekend de snelweg af spring hij naar zijn vrij (neutraal).Ik naar de kant,uitgezet weer gestart,naar zijn d en rustig rijden.Van zijn 1 naar zijn 2 ging prima maar van zijn 2 naar de 3 pakte die niet in ging naar zijn limp mode.Dus door gereden in zijn 2 naar huis.Heb thuis het nog een keer geprobeert , maar slaat toch naar zijn limp mode.Heb van de week ATS bakken specialist telefonisch gesproken , die wist mij te vertellen dat de bak defect is geraakt, kostenplaatje van ongeveer 1800 euro.Heb het op de onderdelen lijn geprobeert daar is een 2e hands bak rond de 1000 euro( let op zonder garantie).Wie heeft nog een optie voor mij.
Ik hoor graag van jullie terug !!
Tot schrijvens,

Djin.

jvr (0), 18 jaar geleden

Djin,

Ik hoop dat het probleem intussen opgelost is, zo niet: vervang de prndl-switch! Ik had soortgelijke problemen, revisie zou 2000 a 2500,- kosten. Voor 35,- nieuwe switch gehaald en schakelt weer als nieuw. Let wel, bij een '90 Saratoga, maar is het proberen waard denk ik.

Mvg.
Jvr

Kees6174 (0) PRO, 18 jaar geleden

zitten twee speed sensoren in die gaan heel erg vaak stuk. even uit laten lezen welke van de twee het is en je rijd weer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.