Chrysler Grand Voyager: Brandstofpomp 2.5 TD '99

Bouwjaar: 2005

Toerental blijft regelmatig hangen op ca. 12/1300 toeren. Gaspedaal reageer dan niet meer. Contact afzetten, ff wachten, opnieuw starten is de enige remedie. Aanvankelijk leek het probleem verholpen met een nieuw brandstoffilter. Nu steekt het toch weer de kop op. De specialist wil me een nieuwe dieselpomp verkopen voor 1300 (!!!) euries. Iemand een goedkoper idee???

gertjan3703

Geplaatst door gertjan3703 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

VINK (0) PRO, 18 jaar geleden

MISSCHIEN GASPENDAALSENSOR?
GR LUIS

h.hannemann (0) PRO, 18 jaar geleden

Laten uitlezen bij dealer???

Frank3137 (0) PRO, 18 jaar geleden

trek stekker van gaspedaalsenor eens los en draai 2 m6 moeren even los. blaas eens de gehele gaspedaalsensor door met schone perslucht,komt nogal eens voor dat er ontzettend veel stof inzit .Let ook op vocht aanslag ,misschien vloermatje ook een beetje vochtig?? en als je het goed wil doen sluit eens een ohm meter tussen contacten en beweeg dan met pedaal,als je ineens een sprong krijgt weet je zeker dat je aan een andere toe bent
bel in dat geval even naar 045-53120044 Imex BV
hebben altijd wel een betaalbare oplossing

Frank3137 (0) PRO, 18 jaar geleden

nog iets kunnen vinden/opgelost ??

gertjan3697 (0), 18 jaar geleden

Dank juli wel voor de suggesties. Inmiddels had ik ook bedacht dat het de pedaalsensor zou kunnen zijn. Hoe de "dieselspecialist" heeft kunnen denken dat het om de oliepomp gaat is me een raadsel. Ik vrees dat hij een klant kwijt is. De laatste tijd rijdt ik overigens wat rustiger en heeft het euvel zich niet meer voorgedaan (dit is wel jammer want het rijdt als een beest) Inmiddels dient het volgende probleem zich aan. Tijdens de recente sneeuwval een schuivertje gemaakt.... Koplampunit / spatbord / motorkap / grill en bumper !!! Ik schat 2500 euro. Lijkt me echter niet verstandig op een auto van 7250 inkoop.

Neemt niet weg dat ik blij ben met jullie reacties.
Bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.