Chrysler Grand-Voyager: Automaat stuk

Bouwjaar: 1991

Beste mensen

Na 260.000 km is mijn automaat stuk hij blijft in zijn nood versneling staan. Is er een bedrijf die deze bak inruilt en een revisie bak eronder kan zetten. Verder rijd de auto perfect.

Marcel Dorst

marcel6957

Geplaatst door marcel6957 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Frank3137 (0) PRO, 18 jaar geleden

bel even met Imex BV 045-5312044
hebben altijd een oplossing klaar

marcel6957 (0), 18 jaar geleden

Ik ga alle bedrijven aanschrijven om zo te kijken wat de beste oplossing is en wat betaalbaar is zou het jammer vinden dat ik me auto zo moeten laten staan. Alvast bedankt Altijd meer adressen welkom

Marcel Dorst

jvr (0), 18 jaar geleden

Marcel,

Misschien is revisie niet nodig. Heb zelf problemen gehad met een '90 Saratoga. Opties waren: olie+filter vervangen, solenoids nakijken/vervangen, bedrading nakijken, vaker in D ipv. OD rijden, reviseren. Niets hielp (solenoids heb ik niet gedaan btw) en reviseren was me te duur. Toen ik las dat de prndl-switch nog wel eens defect zou kunnen zijn (35,-) heb ik die meteen vervangen en sindsdien is hij weer goed.

Maar oke, 260dkm is wel veel :)

Ik heb trouwens een 3.0 V6 met A-604 transmissie.

Suc6,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.