Chrysler Grand Voyager: Distributieriem

Bouwjaar: 1993

Ik heb sinds een paar weken een uitstekend rijdende vijfbak handgeschakelde Chrysler Voyager 2.5 bouwjaar 1993 LPG. Compleet met onderhoudsboekje en handleiding. Daarin kan ik niets vinden over de distributieriem, of, en zo ja wanneer die eventueel is vervangen en om de hoeveel kilometers dat moet gebeuren. Volgens de Nationale Autopas heeft de auto 191000 km gelopen. Nergens kan ik iets vinden, een sticker of zo, dat die riem is vervangen. Hoe kan ik constateren dat dat moet gebeuren? Alvast bedankt voor uw antwoord.

Janvier

Geplaatst door Janvier (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Marcel6960 (0) PRO, 18 jaar geleden

De riem moet om de 96000 km worden vervangen, als je twijfelt of het echt niet weet zou ik hem gewoon laten vervangen. Mischien kun je in de boekjes zien waar de beurten zijn uitgevoerd, dan zou je het mischien na kunnen vragen
Mvg Marcel

Janvier (0), 18 jaar geleden

Hallo Marcel

Bedankt voot je uitleg. Met 191.000 op de teller ben ik dus nog net op tijd voor een mogelijk 2e riem. Het onderhoudsboekje vermeld inderdaad een beurt rond de eerste vervanging. Ik zal die garage eens bellen. Misschien weten ze daar meer en hebben ze de gegevens nog. Met die huidige stand weet ik wel zeker dat er een nieuwe riem in moet. De auto rijdt te goed om 'm moedwillig kapot te maken. Bedankt.

Groeten

John

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.