Chrysler Voyager: doet nix meer

Bouwjaar: 1992

mijn chrysler v6 3.0 automaat doet dus bijna nix meer qua rijden. met het willen starten draait de startmotor niet rond,dashboardwaarschuwingslampjes branden niet,de radio werkt niet meer,achterklepontgrendeling werkt niet. nu de wegenwacht is geweest rijd hij wel weer.de monteur heeft op een rode kabel naast zekeringskast bij stuuras stroom op gezet.de auto start nu wel met de sleutel.de auto rijd maaar wel zonder toerenteller, snelheidsmeter en de rest. alle waarschuwingslampen branden en gaan ook uit behalve die van check gages. om bekeuringen te verkomen hoop ik dat iemand mijn kan helpen.

scavo

Geplaatst door scavo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jvr (0), 19 jaar geleden

Controleer de min (massa) aansluiting van de accu en alle andere massa's. Alle zekeringen goed? Misschien biedt uitlezen een oplosing?

mvg.
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.