Chrysler Pt Cruiser: elektrische achterramen niet open ofdicht

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter

sinds gisteren doen mijn elektrische ramen bij pasagierkant en achter links en rechts niet meer. ik kan geen kapotte zekering vinden in het zekeringkastje bij het stuur dus ik zou niet weten hoe of wat. kan iemand me helpen hierbij aub.

gizmootje

Geplaatst door gizmootje (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

thei11316 (0), 14 jaar geleden

Je zou direct op de raammotoren na het uitbouwen van de deurpanelen meteen 12volt kunnen zetten dus buiten de schakelaars om,als ze het dan nog niet doen evt de boel smeren en/of de motortjes vervangen.
Kan me voorstellen dat de schakelaar unit op het dashbord de geest heeft gegeven,deze krijg je los door aan de onderkant deze los te wippen mbv een kleine schroevendraaier,die je als koevoet gebruikt.
Daarna de stekker van de unit afhalen door de rode borgpin los te schuiven,dan kun je de zwarte kap van de unit afhalen en de schakelcontacten goed bekijken,niet vergeten om eerst de bedieningsknoppen er af te trekken.

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Staan de achterramen niet geblokeert dmv de schakenlaar die niet goed staat ?

Greetz br0ns

thei11316 (0), 14 jaar geleden

[quote=br0ns]Staan de achterramen niet geblokeert dmv de schakenlaar die niet goed staat ?

Greetz br0ns[/quote]
Pasagierkant voor wordt niet door die schakelaar geblokkeert,alleen de achter ramen ivm het spelen hiermee van kleine(en soms ook grote) kinder

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=thei11316][quote=br0ns]Staan de achterramen niet geblokeert dmv de schakenlaar die niet goed staat ?

Greetz br0ns[/quote]
Pasagierkant voor wordt niet door die schakelaar geblokkeert,alleen de achter ramen ivm het spelen hiermee van kleine(en soms ook grote) kinder[/quote]
Ow ja sorry dat weet ik zelf ook heb het niet helemaal goed gelezen mijn fout.

thei11316 (0), 14 jaar geleden

brons kan gebeuren.....denk dat gizmootje vast zit met zijn kop tussen het raam,want hij reageert niet meer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.