Chrysler Neon: Elektrische problemen

Bouwjaar: 2005

Heb een '95 Neon. Een aantal probleempjes. Ten eerste vliegt de benzinemeter naar FULL, maar dat zit er niet in. Ook doen de elek.spiegels het niet meer. Ik krijg geen spanning. Nu worden de spiegels niet gezekerd(?).Waar moet ik dit zoeken?

tsjitske

Geplaatst door tsjitske (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Neon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

fwesterink (0), 18 jaar geleden

Probleem opgelost!!
Bij het controleren van de richtingaanwijzers, bleek er een draadbreuk bij het rechter knipperlicht/alarmlicht te zitten.
Dat was de boosdoener.

fwesterink (0), 18 jaar geleden

Oeps,
sorry voor deze rare reactie. Die hoorde bij mijn eigen bericht over een neon met electrische problemen.
Tip:
Elke chrysler garage kan het electrisch gebeuren van de auto uitlezen. Zit een aparte knop voor aan de voorkant van de zekeringenkast.
Garages vragen nogal uiteenlopende prijzen: die in Zwolle vroeg vooraf maar 15 euro, en berekende uiteindelijk NIETS.
Succes

tsjitske (0), 18 jaar geleden

Het spiegelprobleem is opgelost; het is zeer onduidelijk welke circuits zijn gezekerd.De spiegels bleken achteraf gezekerd te zijn op de binnenverlichting. Dit staat nergens vermeld.De tankmeter blijft raar doen; het zij zo, dan maar op kmstand rijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Neon of stel zelf een nieuwe vraag.