Chrysler Voyager: g3

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3

hallo ik heb een vraagje,ik ben van plan een chrysler voyager 3.3 te kopen op g3 nu wil ik weten van mensen die ervaring met g3 hebben of dit wel rendabel is ik heb me namelijk laten vertellen dat het onderhoud erg veel is aan deze wagens klopt dit???? en welke onderhoud moet aan een lpg g3 gebeuren??maandelijks,jaarlijks????heeft deze auto zelf stellede kleppen???ik hoop dat ik andwoord op mijn vraagjes krijg gr peter

peter8735

Geplaatst door peter8735 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

gamgra (0), 16 jaar geleden

Peter,
Ruim 7 jaar een Voyager 3.3 uitgerust met Prins G3 gehad, kan je vertellen dat zich niet EEN keer een probleem heeft voorgedaan met de motor, de kleppen, of het G3 systeem.
Wel alle grote beurten laten uitvoeren bij de Chrysler dealer, ook eens per jaar even terug naar de G3 inbouwer voor een check-up.

Sinds kort heb ik een nieuwe Grand Voyager aangeschaft, ook weer met een Prins G3 systeem, ook hier verwacht ik geen problemen mee.

Ton

peter8735 (0), 16 jaar geleden

hallo dank je wel voor de informatie gr peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.