Chrysler Voyager: Slingerend stuur

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: VM 2.5 TD

Beste medeforemers,

Na het monteren van een nieuwe stabilisatorstang (gerammel is godzijdank weg) slingerd mijn stuur nogal.
Het lijkt ook wel of de auto moeilijk zijn spoor kan houden of hoe je dat ook mag verwoorden.

Ik hoop van harte op een antwoord.

Met vriendelijke groet,

Kootstra

Geplaatst door

Kermisklant (0)

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

ik lees nieuwe stabilisatorstang, betekent dit dat de hele stang nieuw is of zijn alleen de rubbers vervangen?? (wat meestal gebeurt) als je stuur nu slingert, dan zit er iets niet goed, da's duidelijk dus auto op de brug en kijken wat er los zit of verkeerd is gemonteerd.

Mercury 0
badge

16 jaar

Beste Mercury,

Heel de stang heb ik vervangen icl. nieuwe rubbers. De oude stang was echt verrot.

Maar....zou het ook aan de stuurkogels kunnen liggen? Ik bedoel...ik heb best een tijdje met die kapotte stang gereden wegens tijdgebrek om het te repareren, dat die nieuwe stang alles weer star houd zodat andere problemen aan het licht komen?

Groetn

Kootstra

Kermisklant 0

16 jaar

zou kunnen, maar laat het even goed checken, het rijdt zo lullig als je af wilt slaan, het stuur om draait en gewoon rechtdoor gaat. of als er een fusee afbreekt en er een wiel plat onderligt (afgezien van alle schade van dien

Mercury 0
badge

16 jaar

Nou....we hebben de mogelijkheden eens bekeken wat de oorzaak kan zijn. We hebben alles onder handen gehad en bekeken en niets kunnen vinden. Rubbers, fusee, stabilisatorstangen, ophanging...alles is goed en netjes.

Zou het ook in de banden kunnen zitten? Ik moet voor 2 nieuwe banden om hebben. Maar ik kan me niet voorstellen dat dat zo erg trilt. (slagen in het stuur)

Of stuurbekrachting misschien dat de pomp een terugslag geeft ofzo.

Als iemand een mening of oplossing weet hoor ik het graag.

BVD.

Kermisklant 0

16 jaar

nog iets kunnen vinden ??

Frank3137 0
badge

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.