Chrysler : G3 installatie

Hoi beste mense,
Ik ben zelf in het bezit (sinds kort) van een 2,4 voyagervan 2000 met een ton op de teller.
Gezien het aantal kilometres dat ik rij zou het zeer lucratief zijn om er en g3 installatie in te bouwen. Wat zijn de ervaringen over het algemeen om op dit type en bouwjaar een installatie te bouwen. Reageer maar! Dank jullie

henki4432

Geplaatst door henki4432 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wanner (0), 18 jaar geleden

Tja, ik heb nog niet zo lang een Stratus met een G3 installatie. Ik heb al menige backfire gehad, maar omdat ik nu zo'beetje weet hoe het werkt, denk ik niet meer dat het me zal verrassen. Loopt wel goed op G3. Een paar tips: Als hij op een of andere manier hapert, niet aarzelen om in te grijpen. Nieuwe bougies, bougiekabels, bobine.... Probeer ook andere/betere bougies dan de originele. Kan ook geen kwaad om een soort van klep op het inlaatspruitstuk te hebben. Want als iets niet klopt aan de ontsteking (en dat let heel nauw bij G3) , dan BOEMMMM, een gasontploffing(kje) in het inlaatspruitstuk. Als die backfire niet weg kan via een klep of zo, dan heb je flinke schade.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Overig of stel zelf een nieuwe vraag.