Chrysler Grand Voyager: Geen Rembekrachtiging

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3

Wie kan mij wat vertellen over het remsysteem van deze auto, ik hoor de pomp na een aantal malen remmen niet meer pompen. Of heeft er nog iemand een schema of weet hoe het werkt. Is er een regeleenheid die het systeen aanstuurd ?

BERTJAN

Geplaatst door BERTJAN (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

harry folkers (0) PRO, 17 jaar geleden

hallo dit is toch een vrij normaal rem systeem met een normale rembrkrachter

stuivenberg (0) PRO, 17 jaar geleden

rembekrachtiger ging nog wel eens kapot,jaren terug met z,on zelde auto was het membraan in de rembekrachtiger kapot,succes gep

BERTJAN (0) PRO, 17 jaar geleden

Dit is systeem met een druk pomp dus niet met vacuum bekrachtiging.

harry folkers (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo ,Bertjan is dit het zelfde soort systeem zoals bij audi?Ik heb dit systeem nog nooit op een voyager gezien. vrgr Harry

BERTJAN (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo Harry, volgens mij lijkt dit op een remsysteem van een jeep,ik moet er bij zeggen dat het een Americaanse inport auto is met abs en moet wel door een regelapp. aan gestuurd worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.