Chrysler Pt Cruiser: Geen vermogen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 ltr

De laatste tijd is het mij opgevallen dat ik vermogen te kort kom. tussen de 2000 en 3500 tpm gebeurt er helemaal niets. De auto versneld wel maar ik moet echt trappen om het normale verkeer bij te houden. Met ingeschakelde airco is het zelfs nog erger, dacht laatst dat mijn brandstof op was, gaf vol gas en er gebeurde niets. De auto kwam pas langzaam op toeren. De airco gebruik ik dus niet meer. Top ligt momenteel op ongeveer 130 km, vol gas. De motor loopt netjes stationair en reageerd in de vrij goed op het gas. Verbruik is normaal, gemiddels 1:10.

Enrico2710

Geplaatst door Enrico2710 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

enrico laat de storingen eens uitlezen dit lijkt me niet normaal en als er een luchtmassameter op zit laat deze dan controleren.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.