Chrysler Stratus: hulp nodig

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

ik heb een tweedehands PCM(computer) gekocht, nu is de IMMOBILISER(IMMO) geblokkeerd. Deze IMMO is van de oude PCM die kapot is gegaan. De auto start en val gelijk uit. Ik heb een gewone sleutel zonder niks. als wil ik de auto wil openen moet ik dat handmatig doen en deze sleutel werkt goed met de oude PCM.
Wie kan mij helpen? Is het mogelijk zelf de IMMO te deblokkeren of moet ik zelf naar een garage gaan en zo ja waar zou dat mogelijk zijn ? (de delear van Chryler kan niet helpen)
Alvast bedank

samiero

Geplaatst door samiero (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Had jij een orginele handzender bij de auto ? Zoja dan moet je deze laten deactiveren als het alarm er af is of een vervangende module monteren.

Zo niet heb je volgens mij een computer van het verkeerde bouwjaar want auto's van 96 hebben geen imobilizer en een auto van 97 heb deze wel !

Dus het ligt even aan of je een handzender bij de auto had een ovale met 2 kleine knopjes of niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.