Chrysler Voyager: inhouden motor

Bouwjaar: 2001

Mijn Voyager uit 2001 houdt zowel op benzine als LPG in bij ongeveer 80km/u en 110km/u, maar ook bij het optrekken vanaf stilstand. De garage heeft inmiddels alle bougie kabels vervangen, alsmede de bougies, maar het resultaat is nog steeds nihiel. Als je aan de uitlaat luistert, hoor je ook dat de motor als het ware "overslaat". De motor is uitgelezen bij de Chrysler dealer, maar alle waarden zijn goed. Wie weet hier een oplossing voor? Is het de computer of de ontsteking, injectie? Het is echt heel vervelend rijden met zo'n kwaal.....

Konijn6367

Geplaatst door Konijn6367 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

GunterV (0), 19 jaar geleden

bobijn al vervangen, of ander merk bougies proberen, de originele chrysler bougies doen het niet zo goed met lpg, probeer eens met ngk.
succes gunterv

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.