Chrysler Grand Voyager: Interieur fan uitbouwen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8

Hallo,

De ventilator voor de lucht in de auto is ermee gestopt. Eerst nog soms niet, dan opeen weer wel (op alle snelheden). Nu niets meer.
Achter het dashboard kastje meet ik op de 2 dikkel kabels naar de ventilator een spanning van 12V (bij alle snelheden). Nu probeer ik de ventilator los te schroeven, maar vraag me af of er schroeven zijn waar je helemaal niet bij kan zonder bv het hele dashboard uit te bouwen.

Heeft iemand dit ooit bij de hand gehad?

Tips welkom.

happycar

Geplaatst door happycar (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

br0ns (0) PRO, 10 jaar geleden

Ventilator is zo uit te bouwen. Het vergt alleen wat acrobatische handelingen en goed gevoel in je vingers maar het is te doen.

happycar (0), 10 jaar geleden

Dank voor de aanmoediging, die had ik even nodig.
De achterste schroef was helaas echt niet los te krijgen (de kop zat helemaal in de isolatie gedrukt). Zelfs toen ik hem helemaal uitgebouwd had was deze eigenlijk nog onbereikbaar.
Met enige kracht kreeg ik de kap los, en die zit nu dus met 1 schroefje minder vast. Maar goed, het werkt weer prima.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.