Chrysler Grand Voyager: Auto trilt, hobbelt,bij 80 en 110 km.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3 V6

Goedendag,

Mijn Grand Voyager trilt bij snelheid van 80 km en tussen 100 en 120 km. Spoorstangen zijn net vernieuwd en er zitten sinds gister nieuwe banden op. Wat zou het kunnen veroorzaken? Stuurkogels en draagarmen waren bij inspectie nog goed.
Het stuur trilt van links naar rechts en de de voelt aan alsof je over een hobbelige weg rijdt. Het is net of een wiel op en neer gaat, overdreven gezegd.

ik hoop dat iemand

Kooper

Geplaatst door Kooper (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

phil4226 (0), 10 jaar geleden

Zijn de spoorstangen en de banden vernieuwd om het probleem op te lossen of is het probleem opgetreden na deze werkzaamheden ?
Anders lijkt mij dit een probleem van de rubbers van de draagarmen of slecht uitgebalanceerde wielen. Banden zijn nieuw of gerechapeerd ?

Kooper (0), 10 jaar geleden

nee, het probleem was er al. De spoorstangen heb ik laten doen omdat ze op waren en de banden waren ook klaar, dus dat was gewoon nodig. Alleen blijft de auto trillen, hobbelen. Het is net alsof iets teveel spelling heeft en dat daardoor de auto trilt. De auto rolt gewoon niet lekker, onder de 80 nergens last van, enkel op hogere snelheid.
Banden zijn gister er nieuw opgegaan en gebalanceerd.

Punt (35) PRO, 10 jaar geleden

Zitten er geen opstaande slijtranden aan de remschijven?

Die randen zijn onderbroken door de balansering . Dit geeft vaak geluid of trilling in het stuur .

Als het zo is geeft afslijpen wel resultaat maar de schijven zijn dan aan vervanging toe.

Succes.

Kooper (0), 10 jaar geleden

Dag Punt,

Dank voor je reactie. Is het dan verstandig om de remschijven af te draaien aan de auto of de banden te laten balanceren aan de auto met een scooter?

De schijven hebben idd een opstaande rand aan de bovenkant. Zorgt dit dan voor een slingerend effect?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.