Chrysler Stratus: Ja of nee een extra kopsmering (Flexo-lube)

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Volgens de installateur van mijn LPG installatie, moet er bij deze wagen geen oliedruppelaar geplaatst worden, wat is jullie ondervinding hierover?

gasgever

Geplaatst door gasgever (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

thei11316 (0), 14 jaar geleden

Daar zijn de meningen verdeeld over,maar als je inbouwspecialist jou zwart op wit geeft voor de kopschade zonder extra olie op te komen,zou ik hem daar wel aan houden als het zover is.

Maar is ook heel verschillend,de ene draait dik 300.000km zonder problemen en de ander nog geen 100.000km,tja wat is dan goede raad,ik persoonlijk denk dat een extra smering geen kwaad kan en voor het geld hoef je het niet te laten.

gasgever (0), 14 jaar geleden

bedankt thei11316

thei11316 (0), 14 jaar geleden

Toevallig was ik gister bij een LPG inbouw bedrijf,tegenwoordig is spul op de markt wat je bij de benzine gooit,de korte tijd dat je auto op gas start en rijdt zou genoeg zijn om de kleppen extra te smeren.
Denk er wel over het in mijn PT te gaan gebruiken.

Stratus (0), 14 jaar geleden

Hoi
Mijn Stratus 2.5 draait nu zo'n 360000 km op LPG G3. He het gehele onderhoud van de vorige eigenaren op papier, nooit iets aan gebeurt, ja een verdamperrevisie e.d. Motorisch puik! Denk met toevoegingen aan de Katalysator! Bij mij never problemen dus.
Hop dat je er wat aan hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.