Chrysler Voyager: kachel word niet warm of lauw

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,5

hallo mn kachel word niet warm soms word hij een beetje lauw mn temp meter gaat van half naar helemaal blauw op en neer is mn temp half word mn kachel koud,gaat hij naar blauw word mn kachel lauw maar meestal blijft mn meter op de middenstand staan en heb ik geen warme lucht ,heel soms gaat ook mn lampje engine check aan.wie weet wat dit probleem is.nb heb de thermostaat al wel getest in heet water dan gaat ie wel open,maar heb hem niet vervangen.mvg

siep67

Geplaatst door siep67 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

autostylen.nl (0) PRO, 14 jaar geleden

ik zou de thermostaat vervangen

siep67 (0), 14 jaar geleden

ok dat ga ik doen bedankt voor je berichtje.mvg

autostylen.nl (0) PRO, 14 jaar geleden

Laat je ook effe weten hoe het na het vervangen is...?

siep67 (0), 14 jaar geleden

heb de thermostaat vervangen kachel werkt weer prima ,maar na 10 minuten rijden gaat mn check engine lampje branden mn temperatuur meter geeft half aan,kan het zijn dat ik de thermostaat er verkeerd om in gezet heb er stond een pijl met rat op dus ik heb hem met de pijl richting radiateur geplaatst.wacht op je antwoord.mvg

autostylen.nl (0) PRO, 14 jaar geleden

Volgens mij is dit niet hogelijk.

Als je een digitale kilometerteller hebt kun je volgens mij de code van de storing aflezen door het contact 4 keer achter elkaar aan en uit te zetten en dan verschijnt een code die begint met een P.

autostylen.nl (0) PRO, 14 jaar geleden

deze functie hebben meerdere chrysler of die op de voyager van 94 zit weet ik zelf niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.